DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 18, 2011

Eksklusif Majlis Persandingan Aza & Raj

Hola....

Aku baru balik dari menghadiri majlis perkahwinan or should i say majlis resepsi? Hihihi.. (ntah aku tak tau....hik hik hik) kawan lama sejak dari awal sekolah menengah and that was our first time jumpa face to face ogehhhh...

Hihihihihi...tau napa aku cakap kami kawan lama tapi tak pernah jumpa?? Hahahaha.. Malu i nak story ektuali.. Hmmm... ku gagahkan jugak la nak bukak cerita lama ni.. Buwekkk..

Me and Aza Evianna Adique kawan lama dari pen pal. Have you guys ever heard that before? Hehehehe.. Let me explain further. Dolu-dolukan mana da semua facebook, twitter, blog segala bagai ni.. Hand phone pun tarak.. So, bagi mereka yang suka menulis dan mencari kawan satu jak cara that is by..... yes, you right. By writing.. i mean a real writing sending out letter by pos using stamp... Wahhh.. hihihihi.. Gitu la i dulu-dulu.. Kawan dengan Aza melalui surat-menyurat.. Tiap minggu tunggu surat.. Lau busy, bebulan juak baru ada kabar.. Tapi, aku seyes lupa who contact who ya.. Aza ke yang contact aku sebab aku post alamat di ruangan Daily Ekspree Ruangan Mencari Kenalan? Hahahaha.. Mrs. Raj, if you read this post, correct me if i'm wrong... ngeeeeeeee... Sebagai tambahan, aku rasa aku masih ada simpan semua surat dari Aza... Huhuhuhu...

Itu lah perkataan Aza cakap right before we shake hands.. "First time jumpa!!!" :) By the way, you look lovely darl..

Okay, back to our real story. Hmm.. Rasanya di KK ni, inilah pertama kali pegi tempat kawin di dalam Grand ballroom.. Nice.. Cute.. Lovely.. Pink... Hihihi.. Pengacara majlis best, penyanyi sangat best (meremang bulu mendengarnya both Hafiz & Alex... Goshhh sedappp ogehhh...) aku ada rakam duet mika tu Belaian Jiwa tapi, hampehhhhhhhhh.. sound quality totally out.. Aku lupa nak kurangkan volume huhuhuhu... Makan?? Adehhh.. sedappp jugakk.. Japanese style. Supeb la Aza.. Yummy... Video nikah tu.. mak aiii..nak terkeluar air mata aku (yang cengeng ni) tatkala melihat mummy Aza nanges.. Huwaaaa....

Yang tak bestnya??.. aku lupa bawak kamera ogehhh.. Cuma guna hand phone 5 MP jak.. Huhuhuhu.... At least ada kan? Hehehehe... Below some photo yang bole aku share..

Tahniah dear Azaaaa......
May you two stay the same. Cute couple. :) Hehehehe.. Aku ingat lagi camna Aza couple ngan Raj.. Buwekkkkkkkkkkkkkk.. Hahahaha...

 Sori terpaksa di hitam putih kan..sebab gambar tak best.. Tapi, korang memang best. Sempat berhenti untuk pose lalu dekat aku. Hihihihi... Aza siap bagi peace.. Hehehe..

 Cute ogehhh....

I'm at table 38.. :) Good table Za.. hikhikhik... 

Tejukkk... Ngeeeeeeee..

The Menu :





The gift:


The end.

PS: Sori encek Ali..dah tanggal 18.. huhuhu.. lagu dah siap??? Call ja ok...

4 comments:

  1. liaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

    lovely post!
    thanx sebab datang..weii...aza sukakkk bangat sama lagu d blog ni...esesehhh...
    nti aza upload pic kita k..tunggu encik Jevfshen siap produce semua gambar dari tempat dia :)
    syukur semua berjalan lancar...if ada kekurangan, sabar2 jak la ah..hihi

    p/s - aza ada simpan surat lia juga...huahuahuahua :P

    ReplyDelete
  2. hehehe...

    fb dah deactivate..ngeee...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. wow..sapaka gerangan nya encek kakashi nih...?
      mesti c raj ni kan? hehehehe...

      Delete

Nak komen? Sila layan diri..