DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, September 2, 2016

No title

Hi Bloggie.

Stepping to September 2016. Maksudnya tinggal 3 bulan sahaja  to end 2016. Cepatnya masa berlalu kan? My Nazrin 8 bulan sudah. Bila lepak-lepak sama Nazrin tengok video dalam hand phone, terasa sekejap saja Nazrin baby kecik. He so big and strong.

Semenjak Nazrin umur 6 bulan, actually i have started making him puree. But, i don't know why i don't take pictures. Hahahaha. Mama Nazrin rajin tau. I made him labu, carrot, brokoli puree tau. Last week i made him mash potato dong.. Hihihi. Sedap bak hang. Sekejap jak licin.

Kalau Nazrin teda mood (mostly sebab lepas hari jadi 22hb setiap bulan) dia tak kuat makan. Buat-buat macam muntah gitu. Bikin panas jugak bah. Tapi tu semua kejap jak la dalam 1-3 hari. Pas tu dia selera lagi makan. Licin saja. Selalunya, kalau habis dah makanan dia, dia teriak marah kunun. Hahahaha (kuat makan macam mama dia masa mengandung).

Apa yang funny kan. Orang cakap perangai anak akan terikut perangai maknya time mengandung. Masa mengandung dulu, aku tak dapat habiskan minuman atau makanan sehingga betul2 habis. Mesti ada sisa sikit. Jadi, begitu la Nazrin sekarang dengan susu dia. Hehehehe. Jangan salahkan anak tau. Hehehehe..

Ok la. Tu jak aku boleh share. Bosan d opis. Suddenly mati karan. Siokkkkkkkkk...

Ni gambar time mengandung. Cantik kan? Jangan jeles.

My son. Muahhh..

Thursday, June 16, 2016

Salam Ramadhan Kareem 1437H

Salam.

Belum terlambat kiranya untuk aku ucapkan Salam Ramadhan buat semua. Tahun ni alhamdulillah dapat menyempurnakan rukun ke tiga ni dengan setakat ni ok. Cuma bocor 2 hari pertama Ramadhan. Sob sob..

Sedang mengharapkan suatu yang hampir mustahil.

Ntah akan menjadi atau tidak. Mudahan la menjadi kan.

Penat dah tunggu.

Aissshh. Pa ku melalut ni kan? Hahahaha. Ni tengah tunggu nak balik jak. Keja suma dah bereh.

Nazrin pun alhamdulillah makin sihat tembam bambam.

Love u son.

Bye.

Semoga kita semua dalam lindungan Ilahi.
Selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh keberkatan.