DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 26, 2013

My 30th Birthday !!

Salam all.

Huhuhuhu. Birthday kali ni im turning 30. Hahahaha. Tuak sudah aku. Umur ni hanya angka. Sebab people see me as 20 something jugak. Miahahahaha. Oh please jangan jeles.

Kali ni sambutan sangatlah ntah apa-apa ntah. Aku sibuk atur kerja-kerja kontraktor. Ambil cuti kunun nak celebrate sama si Abang, tau-tau... Hahaha. Bak kata si abang, sabar sayang. Celebrate bila-bila boleh. Kita atur mana yg penting dulu ya?. Huhuhu.. Mudahan semua urusan beres. Fenat tau nyahhh.. Ke hulu ke hilir... Tapi best ada si Abang. Hihihi.. Sayang abang. Muahh.

Kek? Ada jugak. Tapi slice jer. Huhu. Dah malam baru cari kek. Mana da whole cake suda. Huhuhu. Sabo jer la. Birthday present pun tunda. Adududu..

Tapi disebalik semua ini. Birthday kali ni the best !!!. Sebab ada sudah cahaya hidup saya. My dear Abang sayang. Hahaha. Mudahan murah la rezeki kami berdua. Cepat kahwin. Mesti korang gatal dan tak sabar nak tengok muka comel bakal anak aku kan? Hihihihi. Aku pun tak sabar yobbbbb..

Ok la. Keja belambak dekat opis ni. Boss dah jeling-jeling manja dekat aku. Hahahaha. Hadiah utk peminat blog aku ni. Aku selitkan gambar kami dua. Eksklusif yobbb. Miahahahaha...

Tuesday, April 9, 2013

Gersang

Salam semua. Hola.

I really missing my dear blog. Taip d hape nda sama ghaso dia dengan taip di keyboard okay ?? Sengal betul. Hurmmm. Sabo jer la yob.

Update. No improvement. Yup. Pi mai pi mai tang tu jer la. Really have to work my ass out ooo. Ha.. Memang my ass ada byk kemajuan lah. Baju kerja banyak yg makin mengecil. Jahat sungguh mesin basuh tu. Hurmmm..

Me and si Abang so far so horny. Eh. So far so good. Ngehehehe.. Getting better every single day. Pasal my ex2 mmg hampeh siot. Satu2 sms la, call guna number lain la, PM di facebook la. Adehh. Sabo jer la si Abang. Tapi, baru2 ni ada satu ex aku yg keja di KL mencari berabis ni. Maigaddd.. Dia betul2 nak balik dengan aku. Huhuhu. Kesian jugak aku dengan dia. Hopefully, dia okay la sudah tu. Aku dah block dia dari hubungi aku lagi. Kesian betul. Hmmm.. Pengajaran la kepada org2 diluar sana. Sila jaga pasangan anda baik2. Nanti dah berjauh baru nak jilat balik ludah. Tak ke malu sendiri?? Hmmm..