DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 9, 2013

Gersang

Salam semua. Hola.

I really missing my dear blog. Taip d hape nda sama ghaso dia dengan taip di keyboard okay ?? Sengal betul. Hurmmm. Sabo jer la yob.

Update. No improvement. Yup. Pi mai pi mai tang tu jer la. Really have to work my ass out ooo. Ha.. Memang my ass ada byk kemajuan lah. Baju kerja banyak yg makin mengecil. Jahat sungguh mesin basuh tu. Hurmmm..

Me and si Abang so far so horny. Eh. So far so good. Ngehehehe.. Getting better every single day. Pasal my ex2 mmg hampeh siot. Satu2 sms la, call guna number lain la, PM di facebook la. Adehh. Sabo jer la si Abang. Tapi, baru2 ni ada satu ex aku yg keja di KL mencari berabis ni. Maigaddd.. Dia betul2 nak balik dengan aku. Huhuhu. Kesian jugak aku dengan dia. Hopefully, dia okay la sudah tu. Aku dah block dia dari hubungi aku lagi. Kesian betul. Hmmm.. Pengajaran la kepada org2 diluar sana. Sila jaga pasangan anda baik2. Nanti dah berjauh baru nak jilat balik ludah. Tak ke malu sendiri?? Hmmm..

3 comments:

  1. wahh naik saham mu blek nmpaknya naza..hehe..nway i'm happy 4 u sbb da jmpa soulmate yg Inshaa Allah akan mnjdi imam mu...Aamiinnn..jgn lupa jmput aku ahh..luv from swak..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Ya. Jumpa suda. Syukur... Aku jumput ba suma. Tp kemungkinan besar d kk jak ni. Huhuhuhu..

      Delete
    2. Hihihi. Ya. Jumpa suda. Syukur... Aku jumput ba suma. Tp kemungkinan besar d kk jak ni. Huhuhuhu..

      Delete

Nak komen? Sila layan diri..