DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 21, 2015

First entry for 2015

Assalamualaikum semua.. Salam sejahtera dan bukannya Salam 1Malaysia. Sebabnya mudah saja. Takda makna ya ahahahahaha....

Hamboiii punya tambirang betul suda aku kan? Miahahahahaha. Dulu-dulu time bujang bukan main kan? Mesti mau ada first entri yang tanggal 1. Hahhahaha. Ketara nda da kerja dulu kan.. Sekarang malar busy. Almaklumlah sudah kahwin sudah belaki mesti mau jaga masa. Tidak boleh suda buang masa suka-suki. Masa penuh buat macam-macam benda. Hehehehe.

Tapi, untuk dijadikan cerita yang best kan.. Ni bulan musim asimen lagi. Last month asimen UUM. Nda juga banyak. Tapi, bolehlah akan menambahkan lagi kebizian aku. List di bawah tu yang setakat entri ni ditulis lah. Hehehe..

Syukur lah kan.

Ok bai. Si Abang memanggil lagi. Eeeeeeeeeeeeeeeeeee.. Kelapisan betul. Hahahahahahhaha...

1) Business Law
2) International Business  
3) Marketing management
4) Gaya Hidup Sihat
5) Membentuk dan Membuat Binaan
6) Pengajaran Komsas dlm BM
7) Biologi
8) Pengurusan Silang Budaya
9) Linguistik

Ni kali ai sapu rata. Ahaks~~~~~~~ but i wish dapat buat satu kali lagi asimen bina model landskap ooo.. siok bai tu. Sa sukak !! Please pm me ya? Sapa2 dapat ni asimen dan tak mau buat, Hehehehehe..