DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 17, 2014

My First Check From Nuffnang

Salam bloggie,

Yehaaaaa.. Macam tak percaya kan? Believe it yo! Masa daftar Nuffnang ni aku sekadar daftar jak sebab aku tengok semua blogger pasang iklan Nuffnang. Jadi, untuk tidak ketinggalan perasaan seperti bloggie, aku pun buka lah akaun Nuffnang satu. Hehehe..

Macamana aku boleh dapat cek dari Nuffnang ni? Mesti korang nak tau kan? Hehehe. Tu lah  aku buat post ni sebab nak share kegirangan dapat duit free biarpun sikit kan? Sapa bagi?? Hehehehehe..

Senang jak cara-cara nak dapat duit free macam aku ni. Korang nak tau? Boleh baca entri aku kat sini.

Masa untuk korang dapat cek ni dalam tempoh 3 bulan dari tarikh korang cash out duit korang tu. Untuk aku, aku cash out dalam bulan Mac 2014. Aku dapat cek bulan Mei 2014. Hihihihi..

Best perasaan ini tau.. Cepat-cepatlah korang buat akaun Nuffnang dan tempel iklan dia dalam blog korang yer.. Daaaaa........

Ni print screen jumlah hasil Nuffnang aku.

Ni diaaaaaaaa check aku.. Ngeeeeeeeeee....