DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 13, 2009

Naza's Cafe in Cafe World FB


Well, what can I say? This is my first time reaching 105.0 buzz rating!!!..
Cafe World..I played for about more than 1 month already. The secret to reach the highest buzz rating (currently, 105.0 is the highest) is to make as many doors as you can. But, at the same time make sure you have enough waiter to serve and to clean the table. If not, your buzz rating will deduct by unsatisfied customer. If your buzz rating is high, you will get as many customer coming by to your cafe. Another trick is organize your table wisely, to make your waiter easy to serve your customer. In other words, save time. Always remember to satisfy your customer. Then, you can make as many coin as you want. Enjoy Cafe World.

Thursday, December 10, 2009

Boyfriend saya


Ini la dia hehehehe "sayang" saya...
Perkenalkan Encik Mursidin Amiruddin..
Now, we are apart of each other..
Sia di Kota Kinabalu, Dia kat Kuala Lumpur..
Praying and hoping we will be strong..
I luv u, Bidin.. He luv me too...
Jan jeles ar...hehehe..

Ninja Assassin


I know memang agak telat utk aku bercerita mengenai movie ini. Actually aku tgk movie ni sbb I lurve Rain. Hehehe.. But, memang ndak sedap duduk la tgk movie ni. Bukan sebab ndak best boring.. tapi, sebab too fast..

Everything are too fast for me. Terutama sekali jalan cerita dia. Bagi aku, time frame cerita ni memang sangat panjang. Therefore, bagi movie ni utk dibuat sekadar 1 jam lebih tidak cukup. Dia kasi jimat masa dengan memasukkan terlalu byk flashback.

Yang buat aku ndak puas hati sangat :

1) Too fast
2) Too many blood
3) Too ganas
4) Perkaitan antara watak yang tidak cukup kukuh
5) Time frame
6) I still confuse actually di mana jugak tempat Rain bunuh father dia tu? Berlin? China? Jipun? Korea? Laju jugak dia sampai lau bukan di Berlin...

Wakwak betul la movie ni..apa pun kredit utk :

1) Rain...punya macho oo body dia.. hehehe
2) Whispering within ninja's..hehhehe..mcm betul bacakap dr otak..hehehehe..

Tuesday, December 8, 2009

Mangalai Am I?

5hb Disember 2009. At my brothers wedding ceremony. Hahahahaha.. Im dancing.. !! I can't believe it myself.. But, yes I did. Itu pun sebab nak temankan my kak ipar menari with my brother. The ceremony took place at Kg Sembulan Lama KK. I got RM81.00 for panji. LOL.!!

Dalam video ni ada aku (naza), Acik (gf adik ku), Ahmad (my big bro) and her wife (Nayana Masih). Tukang rakam pulak is my lil bro Tootong.

Quit lucu jugak la video ni sbb bukan nya lama pun kami menari. Tp tangan dah kebas so terpaksa la berenti awal. Ingat nak kumpul panji sampai RM100.00. Hahahhaha.. Bole ke?

Well, enjoy this video as much as I do ok..