DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 10, 2009

Ninja Assassin


I know memang agak telat utk aku bercerita mengenai movie ini. Actually aku tgk movie ni sbb I lurve Rain. Hehehe.. But, memang ndak sedap duduk la tgk movie ni. Bukan sebab ndak best boring.. tapi, sebab too fast..

Everything are too fast for me. Terutama sekali jalan cerita dia. Bagi aku, time frame cerita ni memang sangat panjang. Therefore, bagi movie ni utk dibuat sekadar 1 jam lebih tidak cukup. Dia kasi jimat masa dengan memasukkan terlalu byk flashback.

Yang buat aku ndak puas hati sangat :

1) Too fast
2) Too many blood
3) Too ganas
4) Perkaitan antara watak yang tidak cukup kukuh
5) Time frame
6) I still confuse actually di mana jugak tempat Rain bunuh father dia tu? Berlin? China? Jipun? Korea? Laju jugak dia sampai lau bukan di Berlin...

Wakwak betul la movie ni..apa pun kredit utk :

1) Rain...punya macho oo body dia.. hehehe
2) Whispering within ninja's..hehhehe..mcm betul bacakap dr otak..hehehehe..

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..