DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, June 16, 2013

Middle of 2013

Holla readers.

Maigadd. Buruk benor dah blog ni. Huhuhuhu. Dah kurang sangat update dia. Sorry la sangat-sangat bagi pengunjung setia saya. Cewahhhhhhh.. Ada la kot? Satu ke dua ke.. Hahahaha..

Tiada cerita sebenarnya. Aku cuma pingin lihat kejadian blog ni. Hehehe. Korang nak tau ke cerita hampeh aku? Nak ke tak nak??? Kalau korang tak nak, okay fine. Byeeeeeee..

Macam psiko dah aku kan? Hahahahha.. Seyes. Aku tak tau nak habaq apa sama kamurang. Cerita pasal kahwin? Hahaha. Ntah lah. Tahun ni kali. Aku pun tak pasti. Tunggu jak la rombongan meminang si Abang, kan? Hihihi.

Aku update cerita melalui gambar la kan? Teda mood nak menaip.. :(

Camera360 LOL!!

Alya dah gemukk. Hihihi..



Tu jerrrrrrrr..........

Baiiiiiiiiiiiii...........