DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 30, 2012

I'm On Strict Diet

Hola bloggie,

Yup. That's faking true. Hahaha. 2013 I will get my super duper slim figure back. Insya Allah. Cukup-cukuplah merosakkan diri kan? Ngengengenge. Tang pipi aku ada fening sikit. Dia ikut susut jugak eh? Hahahaha. Mesti buruk tu kan? Wat ever it is. I'm on diet.

Selamat tinggal dunia makan macam babs. (>_<)!

Malam pun before tido buat senaman ringan. Ecececece. Nak try-try la kecikkan ehem2. Hahahaha.

Ok bai.


Wednesday, October 24, 2012

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Bloggie,

Sementara ada kesempatan ni, aku nak ucapkan selamat hari raya aidil adha buat semua. I've been very busy lately. Tapi, gendut memang tetap priority la. Nak balik kurus macam dulu-dulu semacam dah tak da harapan dah. Hahaha. Semuanya thanks to my beloved mum. Suka sangat masak sedap-sedap pastu paksa orang makan banyak-banyak. Orang tak mo makan sebenarnya. Tapi, mak paksa. Dah duk menghadap lauk-pauk yang kalah restoren sedapnya. Ter tambah jugaklah barang sepinggan lagi. Tu lah pasal aku semakin sihat. Pssstt..orang lelaki cakap kan, sedap pegang. Eh ! (>_<)

Ok bai.



Thursday, October 18, 2012

Mencintaimu (Me Karoks)

Segalanya teramat bererti dihatiku. Selamanya.
Hanya satu yang tak mungkin kembali.
Hanya satu yang tak pernah terjadi.

Segalanya teramat bererti dihatiku. Selamanya.

Sadis saja lirik lagu ni.
Ya. Aku rindu untuk menyinta. Aku rindu untuk dicintai.
Jauh benar perjalanan jambatan aku berbanding yang lain.
Tak pa.  Aku yakin tetapan Allah. :)

Video dibawah ni, kawan aku Anavea yang kandid. Aku tengah feeling karoks. Tak sedar dia kandid. Kami pegi lepas balik keja hari jumaat ntah bila tu. Pegi Chempaka Square. Teringat pulak aku pegi sana dengan kawan-kawan sekolah menengah. Masa kami pegi tu, kami suma dah kerja. Kira dah besar dah tu kan? Hehe.

Bila dah free nanti, nak ajak Anavea dan Aina pegi lagi. Best perasaan pas karoks. Hihihi.

Layan video ni tau. Macam dah berabad jugak aku tak upload new video of me dekat akaun Youtube. Hihi.




Wednesday, October 10, 2012

Pesan Ku

Buat semua stalker,

Saya masih hidup. Walaupun saya tidaklah seberapa gembira, tapi saya sihat. Alhamdulillah. Berapa kali pun saya terluka, saya masih bernafas. Walau tak sekuat mana. Dengan izin Dia, saya masih ada sekelumit hati. Kalau blog ni tiada update untuk 6 bulan, mungkin saya sudah tiada di dunia ni. Selagi saya hidup, insyaAllah blog ni akan diupdate.

Saya minta maaf. Saya berhak pilih dengan siapa saya mahu berkawan. Status really does matter.

Sekain.