DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 18, 2012

Mencintaimu (Me Karoks)

Segalanya teramat bererti dihatiku. Selamanya.
Hanya satu yang tak mungkin kembali.
Hanya satu yang tak pernah terjadi.

Segalanya teramat bererti dihatiku. Selamanya.

Sadis saja lirik lagu ni.
Ya. Aku rindu untuk menyinta. Aku rindu untuk dicintai.
Jauh benar perjalanan jambatan aku berbanding yang lain.
Tak pa.  Aku yakin tetapan Allah. :)

Video dibawah ni, kawan aku Anavea yang kandid. Aku tengah feeling karoks. Tak sedar dia kandid. Kami pegi lepas balik keja hari jumaat ntah bila tu. Pegi Chempaka Square. Teringat pulak aku pegi sana dengan kawan-kawan sekolah menengah. Masa kami pegi tu, kami suma dah kerja. Kira dah besar dah tu kan? Hehe.

Bila dah free nanti, nak ajak Anavea dan Aina pegi lagi. Best perasaan pas karoks. Hihihi.

Layan video ni tau. Macam dah berabad jugak aku tak upload new video of me dekat akaun Youtube. Hihi.




4 comments:

  1. sedap chef naza..guna kaedah kukus grill panggang ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh kukus grill panggang tu bagi kurang lemak yob. mak tak suka. mak nak yg lemak berkrim !! lagiiii.. ( tu la pertambahan terussssssssss.. ) hahahaha.

      Delete
  2. eeewwweee.kelas kau nyahhhh..mak sukeeeeeee

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..