DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, November 17, 2013

I Love Nuffnang (How to get extra money from Nuffnang)

Alohaaaaaa!!!

Alhamdulillah syukur... Terkejut sangat aku yah. Bila buka nuffnang, RM55.80 !! Jumlah ni memang la sikit. But, seyes question, "kau ada?" hihihihi..

Ni lah power of blogging. C abang marah aku berblog. Sebab bilangnya nda da faedah. Cehhh... Dia lom nampak ni ooo.. Aku jarang pun blogging. But, how do i manage to get this amount of money??

Kamurang mau tau ka caranya? Betul ni mau tau? :)

Sonang jak ba. Follow this four simple steps:

1) Create blog account
2) Create Nuffnang account
3) Put in your Nuffnang campaign in your blog
4) Finish

Kalau nak tau lebih lanjut, you can always ask by leave your comment below and wait for my reply.

Kamurang macam nda percaya jak kan about the amount i get by blogging? Kihkihkih.. Nah di bawah sa sertakan bah tu gambar print screen.. Hihihihi.

Klik to enlarge or just put your cursor on the pic !

Klik to enlarge or just put your cursor on the pic !

Muaahhh !! Love Nuffnang......... :)


2 comments:

Nak komen? Sila layan diri..