DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 4, 2013

I Love You


Khas: Dedikasi buat bakal suamiku.

Abang,
Biar apa pun halangan kita,
Aku tau kita pasti akan bisa menempuhnya.

Abang yang kenal aku.
Abang yang paling sayang aku.

Tapi, orang tak tahu dan mungkin abang sendiri pun tak tau sebab abang mana bukak Internet, bukak blog aku ni. Aku sayang abang lebih dari sayang abang sama aku, tau?

Ya. Sekali lagi aku ucapkan Syukur Alhamdulillah. Allah pertemukan aku sama abang. Sebijik apa yang aku pinta dalam salah satu doaku.

"Ya Allah yang Maha Mendengar Yang Maha Mengetahui akan segala sesuatu. Aku tahu aku hambamu yang paling hina, dalam kesedihan baru ku meminta-minta pada-Mu sedang Kau sentiasa mendengar lagi mengetahui akan setiap yang ada di langit dan di bumi. Satu pintaku Ya Allah. Berikanlah aku kesenangan hati berupa seorang suami. Dialah suamiku yang matang, yang baik hati, yang akan menyayangi aku sehingga ke mati ku, yang akan menjaga aku dan yang akan membawa aku ke syurga bersama dia, suamiku. Biar siapapun dia, walau buta IT sama sekalipun, hadirkan dia dihadapan pintu rumahku. Akan aku sambut dia dengan senyuman ikhlas dari hatiku yang rawan. Aamiin Ya Rabbal Aalamiin."

Aku mau abadikan apa yang ada dalam hatiku.
Biar jadi tatapan anak-anak kita suatu masa nanti,
Betapa umi dorang sayang abah dorang.

Nanti sudah abang pandai guna Internet, bukak blog aku ni.
Baru abang tau yang selama kita bertunangan, aku curah rasa sayang aku sama abang hasil penulisan aku dalam blog ini. Lepas baca tulisan ni, mesti abang kesat-kesat airmata gembira tu kan? Abang tu memang. Cengeng. Macam sayang. Hehe.

Selamat malam abang.
Tidurlah dengan lena. Semoga kita cepat disatukan. Supaya hidup abang tak keseorangan lagi.

Nukilan,
Sayang abang yang cengeng tapi comel.

P/s:
Dear readers, its my own thing. Korang baca jer ye. Jangan sampai muntah ya udah.
Mode: Madly in love (^_^)V - Kurang sudah aku bingung sebab ada abang. Pelengkap hidupku. Buwekk.. :)


No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..