DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 21, 2013

Selamat Hari Raya Aidiladha 2013

Hai bloggie,

Cerita gembira ni. I want to kongsi with you all. Hahahaha.. Viewer blog aku ni makin banyak la wei. Bikin hairan ooo.. Jarang update pun. Yang bestnya nuffnang makin naik. Yahoooo.. Thank you thank you yang sudi klik belog ai ni.

Lagi cerita best. My lovely Adam. Dia dah pandai bunyi-bunyi macam panggil orang. Tak boleh orang lalu dekat dia mesti dia bunyi-bunyi minta angkat. Hehehe. Comel betul Adam ni. Sekarang dia dah lapan bulan. Banyak gak video dia aku ambil tapi tiada masa mau upload di akaun Youtube aku. Adam ni bagi aku macam scan muka bapa dia. Hahahahaha. Adik aku dah ada anak. Abang aku tak lama lagi. Hihihihi. Aku? Tahun depan kali. Mudah-mudahan.. Eh Yob, ko doakan la aku cepat join the club Nanti boleh anak kita kawan-kawan. Ecehhh..

Sebenarnya aku banyak keja nak buat ni. Tapi aku malas. Payah benar buat asimen kali ni. Asik tetidur saja. Mau baca novel tetidur jugak. Hmm.. Layan jari la di belog kan? Lagi siok. Manatau rating naik lagi. Kahkahkahkahkah..

Sebagai penutup entri kali ni, aku hidangkan korang dengan gambar-gambar Adam la. Hihihi. Esok dia kena suntik. Tapi Adam budak kuat. Dia tak nangis macam budak lain. Muahh... Sayang Adam..

Adam sama atuk kongsi minat yang sama. Meka dua suka tengok channel sukan. Hihihi..

Adam sama kakak Alya. Masa ni Adam masih botak. Skinhead !!

Eh lupa.. Selamat hari raya haji semua..... :)

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..