DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 26, 2013

My 30th Birthday !!

Salam all.

Huhuhuhu. Birthday kali ni im turning 30. Hahahaha. Tuak sudah aku. Umur ni hanya angka. Sebab people see me as 20 something jugak. Miahahahaha. Oh please jangan jeles.

Kali ni sambutan sangatlah ntah apa-apa ntah. Aku sibuk atur kerja-kerja kontraktor. Ambil cuti kunun nak celebrate sama si Abang, tau-tau... Hahaha. Bak kata si abang, sabar sayang. Celebrate bila-bila boleh. Kita atur mana yg penting dulu ya?. Huhuhu.. Mudahan semua urusan beres. Fenat tau nyahhh.. Ke hulu ke hilir... Tapi best ada si Abang. Hihihi.. Sayang abang. Muahh.

Kek? Ada jugak. Tapi slice jer. Huhu. Dah malam baru cari kek. Mana da whole cake suda. Huhuhu. Sabo jer la. Birthday present pun tunda. Adududu..

Tapi disebalik semua ini. Birthday kali ni the best !!!. Sebab ada sudah cahaya hidup saya. My dear Abang sayang. Hahaha. Mudahan murah la rezeki kami berdua. Cepat kahwin. Mesti korang gatal dan tak sabar nak tengok muka comel bakal anak aku kan? Hihihihi. Aku pun tak sabar yobbbbb..

Ok la. Keja belambak dekat opis ni. Boss dah jeling-jeling manja dekat aku. Hahahaha. Hadiah utk peminat blog aku ni. Aku selitkan gambar kami dua. Eksklusif yobbb. Miahahahaha...

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..