DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 4, 2013

1 May - Snorkeling with my love

Holla you all.
Tomorrow voting day. Hmmm. Undi la siapa yang korang rasa membantu hidup korang. Jangan terpedaya dengan air liur basi calon-calon yang tidak ketentuan tu. Hehe. Lain mukadimah kali ni. Sempena PRU13 la kan. Aku dapat tiket free ni. Sekuarga lagi giteww. Tiket kapal terbang okey. Hihihi. Dalam kuarga kami, aku sorang jak yang mengundi di kawasan bandar Tawau. Yang lain semua di Balung. Huhuuu. Petang sikitlah aku turun mengundi. Hihihi..
Berdasarkan tajuk entri ni, hehehehe. Yup, 1 May cuti Hari Pekerja hari tu kami sekeluarga jalan-jalan ke Pulau Manukan. Si Abang pun ikut sekali. Best sangat-sangat tau. Aku ni seumur-umur tak pernah snorkeling. Kali ni, setelah si Abang paksa berkali-kali, baru aku berani tau. Tu pun dengan bantuan jaket keselamatan. Hihihi.. Serius cakap, siok habis. Makin jauh ke laut kau selam, makin besaq ikan dan makin banyak jenis ikan yang kau jumpa. Nasib la aku tak dapat nak tangkap gambar ikan-ikan tu. Huhuhu. Cantikkkk. Hehehe..
Yang banyak aku tangkap gambar, gambar aku dengan si Abang je lah. Hahahaha. Next time, kami nak pegi Pulau Mamutik la pulok. Hahahaha. Seronot sangat.
P/s: Yob, kau jangan berair mata nangis tengah malam mimpi snorkeling di sini. Hahahahaha..

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..