DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, February 13, 2010

This is my favaourite off all kind..






Telling you guys out there, don't ever try to play this (Cafe World) games ever...!!
Hahahahahha.. sebabnya bukan apa dong..sebabnya ini game addict lorrr..
aku mesti main game ni...paling lama aku ndak main, paling lama pun 2 hari..hehehehe..
meti serve sebelum basi oo makanan ku..

paling best sekali tentang game ni ialah.. kita bisa berimaginasi punya cafe yang cantik gituh..
aku sukak dong...hehehe..

buat takat ini aja, aku sudah capai level 45 dong..dengan cafe coin 1.5 juta gituh..jiran aja uda nyampai 63 deh...hehehehehhe..

men cafe world ni..dalam facebook saja..tiada dalam laman sosial yang lain dong..dulu aku main sororoty life di tagged..namun, baru ku ketahui bahawa di facebook sorority life nya lebih krenn gituh....buat penat men di tagged..aku suda capai level 56 tuh...aduhh..kin pasuk ooo...kadang-kadang aku men jugak sorority life tu..kesian dengan sister-sister yang serumah dehh....kangen kali ya...hehehehhe..

sebenarnya, cadangan ku ini hari mo buat kerja tuuuu...tapi bila menghadap facebook + cafe world guna laptop abg ku yang canggih ni..ndak jadi dong....aduhh.....sialan ni...bila lagi ku punya masa tuk nyiapin kerja itu dong..karna mlm ini temen-temen aku dari Tawau akan kunjung tiba...menghabiskan percutian mereka di KK dan di Labuan dong...

aduhh..bingit nya kepala ku..aku ingin pergi Labuan jugak ka?? uhuhuhu..

moga aku bisa nyiapin kerja2 itu dong...Amin..amin...

daaa....

p/s: i miss you too, bloggie..hehehehehe.. (sebenarnya aku tadi ngabisin waktu tuk tukar layout blog ini..akhirnya, ku butuh jalan deh..cari yg terbaik..sedangkan..sebenarnya layout sekarang adalah yang terbaik jika dibandingkan dengan layout3 yang aku ketemu tadi..aduhh...ngabisin waktu aja dong..... :(

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..