DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 21, 2017

Nazrin Loves KFC So Much

Hi Bloggie. Salam Ramadhan readers.

Aku ada cerita pasal my baby Nazrin. Astaga. He so grown up bah. Macam aku nda percaya dia begitu. Ada hari tu kan my mom bawa dia jalan sebab my mom mau p beli baju raya dia bai tu. So have to bring Nazrin along lah.

So on the way back home kan ni my mom yang cerita. Ada satu billboard KFC bah area flyover Petagas. So Nazrin ternampaklah tu gambar KFC. Terus dia berbunyi2 as macam dia mau makan tu yang dia tengok. I cannot type the sound but we all knew that sound means dia mau makan itu.

When my mom dengar kan she said la "nanti mama Nazrin balik, minta bawa ke KFC ya Nazrin".

So when we got back home, my mom cerita la kunun Nazrin saw itu billboard KFC then mau makan. I ask la Nazrin, "ya ka Nazrin? Nazrin mau p KFC?" Then, i show him gambar KFC from my phone. Terusss dia bunyi lagi as he want to eat KFC. Ayyaa kasian i said in my heart. I said to him, "Show this to your baba, ask him to bring you to KFC".

Teruss dia ambil tu telepon and find his baba in toilet. Dia p ketuk2 a tu pintu tandas. Hahahahaha. This time, i ketawa sudah nda tahan. Ayyaaa.. Funny betul. Abis jak babanya mandi, he started to merengek2 sambil tarik2 baju dia. It means he wants to change his cloth.

So i said to my husband, nahh your son mau p KFC itu.

My husband bilang "Uinaaa.. kenyang lagi kita ni". I said "ala kesian la dia ba kali dari siang lagi mau p KFC. Bawa saja la".

So, babanya terus pakai baju jalan la and sekali tukar baju nazrin baju jalan. While i went to have my shower.

Abis mandi i besiap la. Nazrin wait for me sambil looking at me besiap. As if he wants me to besiap cepat. I said "Sabar ba Nazrin, mama mau pakai tudung dulu". Baba dia pula duduk2 la tunggu I abis besiap. All of the sudden Nazrin p tarik tangan babanya ke luar pintu !! Hahahahhahahahaha.. So excited mau p KFC. Lucky jugak ada suda KFC di Kinarut.

Hahahahahahahahahahhaha. Tua suda Nazrin kan?

The end.

nah Nazrin ketuk2 tu pintu tandas.

My Nazrin enjoying eating fries ONLY !!! Hahahahahaha..

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..