DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 25, 2009

key hell

apa ya mo di ceritakan?
o ya..locok dan mcm sial jgk la..lalalalala..
on the day aku p cuti ni..
mcm sadap bwak lancer p opis jap..
sedar2, jpj tahan aku..uhuhuhuu...
"sila ke tepi cik..nah ambil la ni.."

1)tidak memakai tali pinggang keselamatan
2)tidak mempamirkan pelekat P

sadapppp... terbang RM600 ku sia2...palatnya c azmie tu..dia yg kes lulus aku jpj dia yg saman aku dgn idung kembangnya tu...palatt.....!!!!

dahla aku lum packing brg..dgn site order dr kuarga lg..
dengan kesibukkan org uma kawenan adik sepupuku d uma..
dengan kerja d opis ndak beres lagi..
mcm mo gilak..hehehehe...sabar2

ingatkan mo p live show dayang nurfaizah d hardrock cafe tepat jam 11 pm..
siap berjanjian kunun dgn dayang mo p jgk...
jam 9 pm, aku terima sms saying that flight aku delay 2 jam..huhuhuhuhuhu
nasib aku lum suru teman d sana beli tiket..huh...

dahla aku d hantar awal..
mak bpk pun kena balik uma awal sbb da byk org d uma mo jumpa..
bygkan 2 jam aku sorg2 d airport mlm2 tu..huhuhuhu

kenak kau pakcik sebelah ku duduk tu ndak pandai diam..malar bertanya
stay mana nti? ada org ambil ka? dai..peningnya.....
last2 pegal sendiri dia aku diam mcm org bisu...hahahahha..
aku mo calling selingkuh2 ku..tapi, begaduh plak kami..
kenak kau yg satu ni xda ketanya rusak ada d bengkel...
dai cam jd bangang aku sorg2 d situ...

jd, aku bemsg la dgn gf ku yg paling comel tu.. c tenna...
kesian dia..betembung ma x-bf nya dan tunangan x nya tu jgk..
rupa2nya aku 1 flight ni ma tunangan x c tenna..
baccatnya ku tgk..mo jugak kayak mesra2..dah la jelek gendut...
cantik lg gf ku c tenna...hehe..

betul kata org..penantian satu penyiksaan...
jenuh..sampai kebas pantat duduk joww....akhirnya, kapal yg ku nti tiba jua...
cepat2 aku mengatur kaki melangkah dgn kaki yg sikit kebas..

jauh jln...penatnya....
nasib bawa beg sorong...
semangatnya aku terus cari seatku..
dpt trus duduk..selesanya..
sekalinya,
"miss can i see ur ticket?"
laaa salah tmpt duduk pulak..
punyala aku menghafal seat ku time xda keja d airport...
alih2 salah plak?
"mcm majik2" ku bilang..hahahahhaha..malu siot....

pindahla aku dgn rasa malu..
duduk la pulak d sebelah mamat ni..
nmpk mcm org da berkerjaya... cehh ensem gak..
bual punya bual..rupanya budak kolej..mo balik belajar da abis praktikal mcm c alex la jugak...huhuhu..
tapi,baik jugak la sbb dia yg bawa beg ku dari kapal sampai ke dalam bangunan..hehehe..namanya achimi ka ndak silap..hehee pelikkan?

sampai jak aku trus call antieku yg undut tu..
muka baccat dia amek aku bersama lakinya yg macho tu..
sbb sama2 menunggu d airport..sampai tertido drg kasian...

yg bestnya, akhirnya aku bole pergi jauh dari kesibukan kerja buat sementara..
yg ndak bestnya, balik dari cuti... aku bagai nak pecah tgk kerja yg tertunggak....!!
tolong la.. hehehehe..
tp bilang org, syukurla ada kerja kan? berbanding org yg ndak kerja2...
alhamdulillah...

kpd teman2,sanak saudara..
len kali aku p cuti baru ku carikan kamu hadiah ya..
xda kasian ole2 aku bwa utk kamu..huhuhu..



No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..