DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, June 5, 2011

Sorry tak dapat hadir


Aku yakin sangat..Event korang di facebook pun macam ni kan? :)
Dalam banyak2 event ni. 1 jak la yang aku attend.
Hmm....bilang kawan ku c Jumak, lau mau cepat jodoh datang, rajin-rajin g majlis kawin kawan. Hahahhahaha... lau kenak aku yang sangatlah "rajin" g kawin orang, agak2 ada chan ka tahun ni? Hahahhaha.. no la kan.. kompom abis.. Kawin org 1 jak ko p apa kes nak kawin tahun ni? Hehehehe..

Betul macam musim mengawan jak kan? Di kawasan Tebobon ni jak.. adehh macam ada 7 ba orang kawin.. Malam2 dengar jak orang karaoke..kenak kau dogok di sebelah taman tu bearamaitiii teruss.. bunyi kapiting ka apa tu..."ting...ting" terus...

Alamat, ndak tidur la aku malam ni... bukan apa..tadi petang pun aku dah berabis tido...
So....malam ni...jom cari duit...buat assignment orang OUM...
yahuuu...

P/S: Uncle aku nak sambung Master, so....aku la jugak ni dapat habuan buat keja Master.. hihihihi...
mampu ka aku? lau aku mampu buat....aku pun nak ambik Master la... pas tu mesti gaji aku naik melambung2 naik kan? huhuhu... siok ......................

2 comments:

  1. pehh..byak jg org kawen d tebobon naza..bah ko bila lagi??hehe..

    ReplyDelete
  2. yup..byk sungguh..dengan idung behingus2 aku menjawab "ndak tau la azean..." huhuhuuu...

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..