DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, January 15, 2011

Free email from facebook??

Baru sat tadi aku baca ni di wall Tawau Facebook..
i guess facebook nak kembangkan sayap kot...
Petama heboh nak tutup 15 Mac konon...
tup tup ada email pulak...hmmmm layannnnnnnnnnnnnnn....

Tapi..kalau facebook nak tutup, aku sokong gak sebabnya...
hidup sekarang macam tak lengkap kalau tak menghadap facebook. Dulu2 tak macam ni jgk...hmmm...apa2pun,kesian jugak dengan mereka2 yang beniaga through facebook ni kan...hmmm kalau facebook tutup, habis la diaorang...haku pun dah beberapa kali beli through facebook ni..terbaru ni, nak beli hanger tudung yg 28 lubang tu...kat kk takde..tawau pun takde..harga pun makin murah..
RM19 termasuk pos..ok la tu...kan?

Ha..ni cara-cara nak dapat emel free @facebook tau..

2) Klik "Request an Invitation"

Tu jer...korang tunggu la bila facebook akan emel korang.Aku pun tengah tunggu...
hakahakahakhaka...

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..