DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, January 7, 2011

seksa nya !!!!!!

Sakitnya....aku lupa how sakit la and how seksa nya CABUT GIGI ni...huhuhuhuhu...
Cat, actually jawapan kepada trivia aku td petang dekat facebook is KLNIK GIGI...
Seram sejuk aku..huhuhuuh..jauh2 aku datang nak melantak alih2 aku tak boleh nak makan sedap...
sebab cabut gigi....takut sakit melarat jadi aku cabut jak tadi...murah weii..compare to KK punya rate..Tawau (Klinik Pergigian An-Nur) satu gigi RM35 jak..KK paling murah RM50++...hmmmm...
Yang aku geram ni darah masih tak beku2 la...nak makan!!! huhuhuhu...aku mengidam nak makan ikan puput goreng tau...aduuuhhh..KK tak da la jual ikan jenis ni....gerammmmmmmmm... cuti pun kejap jak ni...hampehhhh....

Oh gigi dan gusi ku sayang...cepat lah kamu sembuh...sesungguhnya aku nak makan...plssss....

Moral of the story, jagalah kesihatan gigi kita dengan baik...tanpa gigi senyuman pasti tak kan menawan...setuju? hehehe...

12 comments:

  1. salam..uit2..maw tnya..d mna klinik an-nur ne? mau p sna

    ReplyDelete
  2. dakat pasar ikan bah..bauk2 ikan lg tu klinik..

    emm..d bangunan yg ada klinik dr anina ndak silap.. adakan dekat pasar besar tu..

    lau kita mo masuk area pasar lau dari highway dia bahagian kiri kau..

    ok ka ? :)

    best tu cepat baca bismilah lagi..
    dia bawa ko becerita..sedar2 dia kes tgk ko gigi yg da d cabut.. adeiiii... hmmm... seramnya lau ingat.. padahal nda sakit pun... :)

    ReplyDelete
  3. adaka klinik gg sna? xpasan wooo...murah ka treatment sna?

    ReplyDelete
  4. soalan, ada x no fon klinik an-nur tu???hihihiih..org nak call sbb dia wat tampalan sementara, org nk wat tampalan kekal terus

    ReplyDelete
  5. ya ampunan..ku sgka suda terpost reply ku on add & no fon..huhuhu...sori222..

    KLINIK PERGIGIAN AN-NUR
    DR.JAWAHILL BT MOHAMAD YUSOF
    TB 4390, LOT 1, BLOK C,
    PLAZA PASARAYA, JLN COASTAL HIGHWAY,
    91000 TAWAU SABAH

    T: 089-918603 F: 089-778169

    ISNIN-SABTU : 8.30 - 12.30 ; 2.00 - 5.00

    AHAD/CUTI UMUM : 8.30 - 1.00


    okay???

    mudahan hilangla sakit gigi kamu suma..ni dktr pompuan...siok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, berapa harga sebatang gigi palsu. sy punya gigi palsu patah 1 , tq

      Delete
    2. Minta maaf encik. Sya tak keja situ. Bole call number dalam comment di atas. Tq baca.

      Delete
    3. Minta maaf encik. Sya tak keja situ. Bole call number dalam comment di atas. Tq baca.

      Delete
  6. Sorry sia mw tnya, klinik gigi an nur nie, msih broperasi ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau la sis. Sila call number d atas.

      Delete
  7. Klu tampal dan cuci gigi brp,..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sory bos. Sya tidak keja sana. Sila call number dlm komen d atas. Tq bca.

      Delete

Nak komen? Sila layan diri..