DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 12, 2012

Baraka Habbatus Sauda Di KK, Sabah

Hi darl,

Semalam ada kawan minta cari kapsul Baraka Habbatus Sauda. Dia cakap kapsul ni baik untuk kesihatan. Tapi, sebenarnya dia tu tengah sakit gaut @ Raja Segala Penyakit. Mungkin boleh kot bagi kurang sakit gaut tu. Tu yang dia minta cari. Jadi, bila aku gugel-gugel, banyak sebenarnya jual online harga dalam RM10 sekotak pun ada.

Jadi, tadi pas balik keja aku ronda-ronda la Karamunsing. Then, akhirnya aku terjumpa lah kapsul Baraka Habbatus Sauda di satu kedai jual buku-buku agama Islam. Kedai tu betul-betul berhampiran Giant, Karamunsing. Harga sekotak RM18.

image dapat dari "sini"

Ini antara kelebihan kapsul ni, menurut blog yang jual online lah.. Dan kedai blog tu yang paling update sekali lah.. Bagus di amalkan pada yang lelaki belum kawen yang penyakitan.. Hehehehehehe...
- Meredakan penyakit batuk, paru-paru berair, sesak nafas.

- Hilangkan lendir@kahak serta selsema.
- Melancarkan peredaran darah, tekanan darah, melarutkan kolesttrol dlm darah.
- Membina daya tahan tubuh.
- Membantu kendalikan kekuatan sel limpa untuk melawan penyakit barah.
- Menguatkan tenaga zahir dan batin.
- Melawan penyakit demam kuning dan hepatitis.
- Mengubati penyakit rheumatik, kulit, sakit kepala, penat,lenguh dan sengal-sengal.
- Melawaskan perut daripada angin-angin, asid-asid dan bersihkan perut daripada serangan cacing pita.
- Melegakan penyakit gastric dan ulser.
- Bantu sembuhkan penyakit kencing manis.
- Khas untuk wanita-sembuhkan penyakit senggugut.


No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..