DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 23, 2012

Nuffnang Tak Naik-Naik

Hai dear Bloggie,

Jarang dah aku update kan? *Hihihihi* Busy bah orang gayut di pokok depan umah tu. Miahaha sejak dua menjak dah buang tebiat aku. Hahahahaha. Tak lah aku busy layan my darling sana. Dia ni best tahap gaban. Aku tak payah susah-susah. Aku tak perlu buat apa-apa pun. All I have to do is smile. That's all. He'll do the rest. Siok kan begitu? That's how things should be bah kan? Jangan perigi cari timba. Biar tu timba mencari perigi. Miahahaha.

Ok done with the intro yang geli semacam. Back to tajuk entri. Bengang betul aku rasa tau. Macam kepujian pulak nuffnang ni. Hari tu naik mendadak bah. Dari RM5 lebih to RM29 gitew. Tu aku tekejut. Then, check bulan lalu RM33. Check lagi tadi masih RM33. Awat dia stop naik ya? Wa heran ni. Dah berapa minggu dah macam ni. Stats aku tiap hari naik gila babs. Tambah lah aku heran. Huhuhu. Hmmm.. Lantaklah beb. Malas sangat dah aku layan nih. Kot-kot memang ada konspirasi ni nuffnang ni. What ever lah. :'-(






No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..