DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 13, 2013

Akan Berkurangan

Hai sayang-sayangku di ruang blog aku ni
Streamyx akan dimatikan anytime soon. :( I have too. Sedih gak. Bukan apa. Aku jarang sangat guna tau. Nak-nak lagi.. Skrg aku pakai hp sanggih kunun. So, kena on internet slalu. Dari aku bayar benda aku tak pakai, ada baiknya aku bayar yg mesti aku bayar ni.
Melalut namanya..
Ok. Tuan-tuan dan puan-puan,
Entri ni aku cuba-cuba post guna blog android. Berabad jugak menaipnya yobb. Parah ni. Hurmmm.. Wat to do la kan. In the future, hp ni jer la jambatan aku utk berblogger.
Next story, persiapan kawen kami. Slow moving. Kami fokus kpd persediaan selepas kawen. Ekonomi, fizikal dan mental. Hahaha. So, buat masa skrg, really dont have anything to share. Sabar jer la...
Next lagi. Aku dah berabis ni lengkapkn barangan sukan aku. Konon nak joging. Haishhhhh.. Pls la Naz.. Yup. Berat semakin bertambah. Pipi makin terkeluar dr landasan. Ohhh. Sabarnya aku.
Okla. Doakan urusan bina masjid lancar yer. Huhuhu.
Ps: Yob, tahniahhhhh...

2 comments:

  1. perlu masa semuanya kan? sama jak kita kawan. in sha Allah. pasti bertemu jalannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya sama jak kita Rin. Aminnn. Benda baik ni, mudahan dipermudahkan jalan.

      Delete

Nak komen? Sila layan diri..