DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 11, 2013

February Yang Ku Tinggal

Salam blogger,

Bisa-bisanya (dalam Malay sama erti dengan bolehnya) aku melepaskan bulan February 2013 ini tanpa sebarang entri !!!. Ini sudah lebih. Sangat terlebih. Yup. Alasan yang membosankan semua. Busy. Hell to the busy. Actually tu musim aku buat asimen OUM, but it actually turns out that aku pass 80% of all my asimen to my other friends. So, apa yang kau busykan ni Naz??

Adehhhhhhh. Ni aku malas bila banyak benda kena sensored. Aku dah taip dah tadi. Sikit punya lawa ayat aku tadi. Kena delete sebab banyak cerita kena sensored sudah. Dem it.

Haaa. kita cerita benda yang nda sensored aaa.. Aku bertukar jenama kepada jenama popular sekarang. D'Herbs kunun. Dari gincu kolegen, shampu dan krim rambut, celak mata dan pencuci pepe'. Semua D'Herbs tau. Biarpun ada sikit mahal dari barangan biasa di kedai-kedai, aku rasa ada berbaloi juga la. Harap boleh lah dikekalkan yer. :)

Done with that. Kita alih cerita kepada the incredible story if the year buat all Sabahan. Yup. Isu pencerobohan la apa lagi kan? Hmmmm..

Aku tak sangka sebenarnya keadaan di Lahad Datu terutamanya adalah teruk. Bom mesin gun segala bagai. Bila TV3 siar dalam Buletin Utama hari tu.. aku baru tau yang sebenarnya memang perang dah di Lahad Datu cian. Kami di KK ok jak bah. Tapi, keadaan malam agak sunyi lah jika dibandingkan dengan malam-malam pada hari biasa sebelum-sebelum ni. Mungkin langkah berjaga-jaga kot. Orang Sulu Pilipin ni hmmm. Meka ni mana ada pikiran ni. Tu la aku yakin ada pihak yang cucuk-cucuk pikiran meka ni. Tak pun disogok dengan duit bagi hancur Sabah ni or dibuduh-buduh bilang Sabah ni negara meka yang kaya nya dinikmati oleh orang lain. Ala..orang macam ni memang senang nak diperbodohkan. Tengoklah siapa yang paling banyak dalam perhimpunan-perhimpunan Bersih tu? Berduyun-duyun bas dari ulu-ulu kampung, kan? Hmmm. Malas cakap lebih la. Tapi, itu lah pikiran aku. Hmmmm..

Ok. See you in the next ________- i dont know. :(

Goodbye February !!!


No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..