DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 19, 2010

New Millennium Health Workout

Hello Bloggers...wahhh minggu ni haku lambat nak update blog...Hehehehe..Sebabnya? Busy kemas rumah..Hihihihi.. But todays entry (or should i say this week entry?) Hahahahaha.. Of coz pasal tajuk di atas la..

You all tau tak? This is the latest trend in Korea? Bersenam bersama alam sekitar.. Hemmm.. Macammana yerk? Kalau you all penah tengok poco-poco (of coz penah kan? jangan nak tipu..) Lebih kurang la jugak..but this workout in my opinion jauh lebih baik.. Aku alert pasal ni pun sebab aku kan hantu Korea sekarang..Hehehehe... Siaran KBS World yang buat video ni terkenal tau.....




Sebab takda corak langsung macam poco-poco tu.. Yg gerakan kaki seolah-olah membentuk tanda salib.. Actually, aku amalkan senam poco-poco sejak zaman universitas lagi... Siokk.. Tapi, baru jugak la aku tau pasal tanda salib tu... So, CD Senam Poco-Poco 2007 tu aku simpan jak la.. Huhuhuhu...

Compare dengan workout Korea ni.. Semua anggota badan bergerak tau... Dari hujung kepala sampai hujung kaki... So, kepada mereka-mereka yang nak kembalikan kecergasan dan mungkin bentuk tubuh badan anda.. Tunggu apa lagi... try la workout ni.. Tak payah lari jogging-jogging tau... Peluh berabis....


2 comments:

  1. jgn smpitkn pikiran..kalo kita x berniat nk wat tanda salib tu..rasany xsalah kta nk menari kn??bkn ny utk dedah kn aurat k??or mnyembah something...

    smua dtg dr akal pkiran..niat yg baik..action yg baik

    ReplyDelete
  2. hmmm...betul jugak tu...hehe thanks syafi...

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..