DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, February 10, 2011

Mata oh mata



pak nya ku rasa..oho my dear bloggie..camna nak siap kan kerja belambak-lambak ni?? i mean keja di rumah tu la..(assignment-OUM) = Cikgu-cikgu yang mo nek gaji tu la..goyang kaki jak..tapi..lantak dorang la nak sonang-sonang dapat degree..yang penting kami kumpulan pekerja swasta yang keja part time buat assignment...hehehehhehe...

pagi bangun mandi..keja.....sampai uma dah kul 7 malam..mandi makan...dah kul 8 lebey.. bukak laptop mata dah sarat nak bukak...aduiii...camna nak ajar mata ni??? oleh sebab mata aku payah sangat nak di bukak semalam..so aku ingat nak tido kejap rehat kan minda..sekali bukak mata, PAPPPPP..jam 6 pagiiii...!!! Aduyai..bila nak siap ni??? ada 9 assignment suma tauuu..aduhhh..

Moral of the story,

Assignment OUM
=
RM

4 comments:

  1. tak guna punya cikgu! tapi x pa. ko pun dapat ilmu jugak.free! ehh... siap dapat duit lg...kerah tenaga sikit x pa...janji masyukkk+ilmu di dada teda harganya geng ;)

    chaiyok28x!!

    weh, set alarm laa...n tidur jgn mati lampu. aku buat mcm tu kalau ada kerja yg mau di siapkan.

    gud luck!

    ReplyDelete
  2. thnx cat...tp mmg siok la cerpen ko tu..huhuhu...i vote !!!

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..