DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, February 5, 2011

Sabtu ku di Tawau..

Bibir kering... equals to bibir luka-luka. Shit!!.. Asal cuti di Tawau ada sak sakit... Really spoil my holiday la.. Jangan kan pasal kesihatan aku.. Ni tetiba jak ada member ajak dengar business.. Oho.. Please la orang-orang suma.. I hate it.. Ni benda MLM ka apa ka benda nih.. Betul aku tak MINAT okeyyyyyyy.... Kalu nak bagi duit jak korang yang beranak kan tu duit hokey jugak... Serius aku tak suka mende-mende tu yah.. Aduhai... But, you know what?? Its so hard to say NO to old friend... Hala..aku p jgk la.. But, hopefully my sama kepala friend c >>>>Cat pipi gebu tu<<<<< nak la teman kan aku yerk... Hehehehehhehehe....

Tengah ampai-ampai di rumah ni... Benci la pulak.. Sepanjang pagi aku duduk mengadap laptop ku yg kechik mcm tuan punya badan ni,pong pak pong pak pong pak pong pak... Hisssssssshhhhhhh... kalu ko nak kawin ko kawin la... bising !!!!!!!... Agaknya musim hujan ni musim mengawan jugak ker??... Menciii.... ele..begitu lah bila status "SINGLE" ni.... shit... hati asyik say huhuhuhuhuhuu jak.....bila dengar bunyi kompang.... Isk isk isk... Mak, hati anak mu ni sodih tau?? Sodih.................. Sob sob sob....

Apa pun, hari ni hari Sabtu...aku nak jenguk kawan-kawan di DY...cian dorang keja ni hari..ahahhahahahha...pastu jumpa old friend konon nak p dengar business la.."ala modal murah jak...RM2o6 jak bah..." huhuhuh.. p jak la walau hati kata TAK NAKKKKKKKKKKKKKK....................

2 comments:

  1. twitter susah wei..aku ada buat ari tu..tp poning leee....

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..