DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, July 3, 2011

Mood : Happyyyy....

Bloggie,

Jam ni aku cukup happy.... at last all my work dah abisss....

yahoooooooo !!!!!!!!! :)

berbaloi-baloi... tis time aku dapat RM2K lebih... sapa bagi???

Hehehehe...

Apa pun... ada tambahan lagi 3 set.. Ni kak sepupu aku punya... 
Kureng betulla beniaga ma kuarga ni bikin rugi..kan2??...

Lantaklah.. yang penting dia bayarkan saman ku.... 
Sesungguhnya aku nak memandu.. HUHUHUHU..
benci JPJ  balik2 mo saman aku... comel sangat ke aku ketika memandu?? Citt... :)

Pas ni aku nak menonton movie2 yang masih pending dalam lappy baru ni.. yes....
 lantaklah bekas aku yang bagi ka apa ka.. yang penting aku nak nonton !!! 

p/s: sapa mo movie...dtg la uma.. wakwakwak...


Gambar TIADA KAITAN LANGSUNG dengan entri...
So what?? Who cares?? :)

2 comments:

Nak komen? Sila layan diri..