DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, July 2, 2011

Transformer - Dark of the Moon 3D

Punya la siok ni cerita...Betul ini kali la..terbaik compare to last movie.
Sedang asyik aku menonton.. smpai bahagian Sam & Dylan bergasak... nah... teteriak aku dengan lantangnya, 


"NO"


hahahhahahahahhaahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahhaha...malu sungguh aku ketika itu... hebat betul ni cerita ba..tanpa disedari aku seakan-akan hanyut dalam cerita itu..ndak tau berkhayal diri sebagai Carly? hahhaha.. teda2 ko naz....


To be honest, ni is my first time ba tinguk movie in 3D.. punya main pening..dapat seat row K lagik.. huhuhu..and for those yang belum pernah tengok movie in 3D dan bercadang nak g tengok, i nasihat u all pilih seat bolakang sekali... kompom siok eh.. tia pening tu... 


Paling aku sukak adegan Sam sedih tengok Autobots leaving earth..then kapal meletup... punya la airmata Sam...memang kuat cengeng bha c Shia LaBeof ni... cuak kamu perhati kan.. sikit2 beair tu mata dia... tpi, siok la kan time dia hug Carly... huhuhuhu.. itu lah bagi aku cintan matik... "Don't ever let me go" bilang c Carly... Oh... how i wish.... :(


Cakap pasal audience kan.. kan aku tgk second day 12.00am ya.. audience kan.. mmmmmmm... 50-50 ba chinese n malay... punya la semat... artis pun macam banyak bha... ahahhaha.. guy ensom2..mmm... ada la sekerat dua.. tp, ada satu nie... comey.. "boleh pandang2, jangan pegang2" lalalalaalalala....


Salute abisla ma Michael Bay...!!!


p/s: macam mo p tengok lagi bha.. tp, da kawan... sapa2 mo p tgk.. ajak ba aku kasian.... :)



3 comments:

  1. betul ka best...kalau betul sa mau tgk la...hihihhi

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    sini teda tu :(

    rugi!

    ReplyDelete
  3. helfis..... siok ooooooo...hayyoo mo tgk lg nih... :)


    cat..... rugi abis ba kamu d tawau...words cant express the power beb....bygkan la aku teteriak bha...aahahahhahah
    siokkkk.....

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..