DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, February 18, 2012

Hantu Tidur

Hai sayang,

Seyesly im so fed up mo mampus with my own eyes. This one week aku jadi hantu tidur. Paling lama aku boleh bangun tika berada dalam bilik indah ku, 30 minit. Seyes 30 minit sahaja. And after that 30 minit I will automatically tidur. Huhuhuhuhu. Never happen. Or.. Or ada hantu tidur dalam bilik aku lately ni?? Biar dalam keadaan aku tengah men hp if itu hantu tidur datang, aku tetidur jugak. Tidur yang langsung mati. Bukak mata, kompom dah terang. Seram ok.. Dengan tak pakai selimut dengan bantal masih tak bersentuh. Ohohohohoho.. apa nak jadi dengan mata aku ni???

Keja aku yang bertimbun-timbun ni tak gerak walau seinci kedepan. Begerak seinci kebelakang adalah kot. Hishhhhhhhhhhh.. Bila nak siap camni??? Kalau minggu ni tak siap barang dua keja, aku kena pass dah dekat kawan-kawan yang boleh ambil. Goshh.. seyesly ini sangat membebankan.

Siang lak, ada Alya kecik ni asik kacau-kacau nak men lah tu... Huhuhuhuhu... aku kena fokus untuk siapkan cepat... Berikut senarai subjek projek kali ni...


HBSS 3203 PENGENALAN SOSIOLOGI X 2
HBAE 3103 KRAF TRADISIONAL X 2
HBML 3203 TATABAHASA DALAM PENGAJARAN BAHASA MELAYU X 2
HBEF 1403 SENI DALAM PENDIDIKAN X 1
HBML 2103 MORFOLOGI DAN SINTAKSIS BAHASA MELAYU X 4
BDAW 2103 BASICS OF FINANCIAL ACCOUNTING X 1
HBML 1103 PENGENALAN PENDIDIKAN BAHASA MELAYU X 2
HBPE 1103 PENGENALAN PENDIDIKAN JASMANI X 1
HBLS 3203 ASAS ELEKTRIK DAN ELEKTRONIK X 1
HBAE 1103 PENGENALAN PENDIDIKAN SENI VISUAL X 5
BBKN 3103 BUSINESS COMMUNICATION X 1
BBPM 2103 MARKETING MANAGEMENT X 1

Haaaaaaaaaaa... seksa ka tak seksaa??
Sabar deh sabar dehhh..

Ok bai.

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..