DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 28, 2011

Hospital Luyang, Kota Kinabalu





Hmmm...hari ni aku dipaksa mamak ku pegi Hospital Luyang atas sebab mata ku yang kena infection awal subuh... Ntah how come la my eyes belah kanan boleh kena infection? Nak kata kena kencing lipas..no lipas in my house oo...


Dijadikan cerita...Hospital ni hmmm..macam langit dengan bumi jak pebandingannya dengan hospital tawau... Serius aku cakap ni.. Tandas kotor.. Ruang menunggu gelap.. TV banyak jak begantung tapi ndak ada siaran.. Kerusi menunggu hangkang.. Memang teruk la.. Masa menunggu jangan cakap la.. Punya la lama... Hayyoo.


Tapi, apa yang aku mocakap sini kan satu sak ba sebenarnya.. Tempat parking kereta ooo... Ada la tempat parking tapi 20 kereta jak bole parking.. Apa la.. Ngok betul.. Oleh sebab tiada tempat parking so, orang pun parking la atas sidewalk di depan jalan tu kan.. Bukan halang laluan pun.. Napa jugak DBKK mau saman semua oo??? Bengong betul.. Sudah la salah dorang buat hospital kecik tiada tempat parking ni mau saman orang pulak??? Nonsense betul...


Hopefully la ada pihak yang baca luahan blogger kicai macam aku ni untuk diambil tindakan.. Kesian ba tu orang yang kena saman.. Aku tak ya.. Korang bayangkanlah.. Tengah sakit kepala nak mampus nak cepat jumpa doktor tiada parking lagi.. nampak space ndak diguna orang parkinglah cepat-cepat.. Bagus tu dia parking daripada diletaknya jak ketanya d jalanan... Pikir-pikirkan dan renung-renungkan... Selamat beramal...



2 comments:

Nak komen? Sila layan diri..