DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, April 16, 2011

Oldies nya ku rasa

Hari ni aku bosan yang teramat tatkala bf maya ku rusak modemnya ndak bule online.. jadi aku memutuskan untuk BLOGWALKING di WSBer... tapi, memang ok la WSB ni tau..sennag jejak blog2 sabahan.. Syabas WSB !! ndak sia-sia aku join..


Napa aku cakap "Oldies nya ku rasa" seperti tajuk entri kali ni?? Hahahhahhahhaa..setelah bertahun2 jadi blogger ni, hari ni dalam sejarah la baru ku tau yang blog ku antara yang teroldies AKA out dated. Hahahahhahaha.. Bila aku tinguk2 blog blogger yang lain ni kan..behhhh.... ndak cukup kiri dan kanan di letak lagi ba di side2 pop out shout la..bla2 la... hmmmm... (@_@) tambah bingung aku bha..hehehehhe...


Jeles memang aku ada jeles la.. tapi kan, mmmm.. pegal jugak menunggu abis loading... hayyooo..  berat oo amoi ! acai !... di tambah lagi canggihnya blog dorang ni.. mencari2 bah aku mana button follow ni? adeiiii.. rugi nya ko joe.. ndak sempat abis aku baca blog korang maka ndak sempat la aku follow..hmmm.. sabar la ya..






2 comments:

  1. sabar jak laa

    weh.. aku da tukar link
    tahu kan?

    ;)

    blog ku mau di cakap apa?

    lagi zaman batu punya style

    tiada gadget terkini!

    hambekk~ ;p~

    ReplyDelete
  2. yah..kita2 ni la blog zaman batu..wakakakkakaka...

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..