DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 15, 2011

Kami sama tapi tak serupa !!!

Salam bloggie ku...


Perlukah aku nyatakan siapa gerangannya yang berjaya mencuri hatiku? :) Ndak payah la kan.. Kali ni kita buat surprise ja... Hehehehe...


Kami sama tapi tak serupa... Is this the best quote in describing how much we are in common?? Hmmm.. Korang judge ok..


Ok cerita pasal cinta-cinta ni kan..mesti ada selit lagu-lagu yang konon punya kesinoniman dengan cerita cinta kamu-kamu kan? Bagi aku pun begitu..macam ada sak lagu yang ngam ni untuk aku menyampaikan rasa hati ma dia.. Hehehehehe... But, this one is trully amazing.. Ceritanya begini.. Jalan-jalan di CP nak cari kedai baiki hand phone dia, then masuk la kedai CD ni, dia nak cari CD game xbox nya.. Video muzik yang cun-cun dipasang masa tu guess who??? My favourite international performer tak lain tak bukan -Celine Dion-.. Sebelum ni, kami tak penah cerita psl Celine Dion tau.. Video tu time konsert Celine Dion di Boston.. Aku ni teruja la terus tengok ja.. Dengan tak semena-mena dia ikut nyanyi (pelan2la) la.. Of coz aku tekejut gilak la bila dengar kan? Ya la dia minat Celine Dion? Hmm.. jarang benar lelaki minat penyanyi pompuan tau.. It happen that dia memang minat abis dengan Celine Dion and kebetulan lagi CD konsert yg aku teruja ni ada di kereta dia.. Huhuhuhuhu.. abis ja beli CD di CP dia pasangkan aku CD Celine Dion tu siap dengan sound system yg perggghhh sedap laaa... Plus, 3 monitor ya.. Huhuhuhu.. I feel like was there in her concert lorrr... Caya la abe... Hehe..


Ada dua kali kami cakap ayat yang sama SERENTAK !!! Goshh... it's like dia ada dalam minda ku.. Huhuhuhu.. Whats that suppose to mean oo? Please tell me..:) 


Cakap pasal baiki hand phone dia.. Hmmm. memang KK ni susah nak cari tempat yang on the spot boleh baiki hand phone dia.. Lepas puas cari kedai baiki hand phone dia.. We decide to give my brother ja yang buat.. And sekarang ni dia tengah buat la tu.. Na tau la bole ka nda.. tapi, mcm ok ja.. Mudahan la.. cian abe nak balik da esok.. O ya.. PLEASE buy the original ya nda kisah la apa pun buy the original.. Nanti beli barang mahal-mahal, nda da waranty..syg ja.. Terutama Samsung Galaxy S ya... Hehehehe...


Tau la kan hari sabtu nak cari parking di CP sangat susah sebab kebiasaannya penuh ja.. So, ikut luck la jugak kan?.. Lepas dah tawaf dekat 5 kali la gitu di Floor 2, akhirnya ada keta yg mo kuar. Kami pun double park la siap psg signal nak masuk parking.. Tiba-tiba ada jugak keta di belakang yang juga nak parking tempat kami tunggu tu.. Dengan keringat mengalir di dahi, dia masih bole sabar dan cuma cakap cilakak ja.. Dan selamba pandu terus.. Eh.. ada keta kuar la di depan.. Yea2.. tu la berkat orang bersabar kan abe? hehehe.. For what just happen before kan, tau apa aku cakap? Aku nak calar ja keta yg amek parking kami tggu tu.. Hmmm.. beza-beza.. :) 


Apapun yang berlaku yesterday seolah-olah dirancang.. That's what i told him.. But, he said "nda da" dia sendiri pun hairan ni.. Me lagi la... Sampai siap tanya bah.. Dari saat kami kenal sampai la kemarin.. Seolah-olah everything dah ditentukan untuk kami.. Hmmmm.. Dia cakap. "semua ini dah ditentukan Allah".. ececece..


I'm in lurve. End.. Sama tapi tak serupa? That's awesome...


P/S : Drive ke mana pun..mesti org tengok2 kami ba.. Tengok aku ka yg comey ni atau tengok keta abe? Hmmm.... Minta izin share ya abe... ? Hehehehe..








2 comments:

  1. romantik abis...hehehe...bersyukur sgt2 kenal dan jumpa dia.... Tq Allah... Syukran...

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..