DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 6, 2011

New background MUSIC in my Blog !!!

Dear bloggie,


Hari ini saya ingin merasmikan backgroud music in my blog from 

"You Lost Me - Christina Aguilera"
to
"Vulnerability  - Mariah Carey".


Mo kredit besar-besaran ni sama taiko ku Mr.Zul @ Boy
Actually, dia ni la yang menyempurnakan impian ku untuk mencipta sendiri embed code autoplay for this song. Petama dulu aku dapat embed code lagu ni di mp3skull. Tapi, dia ndak autoplay. Mula-mula dulu aku cuba buat sendiri code. Tapi, hampeh ndak dapat-dapat ni. Last-last, aku ingat taiko ku Mr.Zul ni.. dia ni memang boleh tahan bab embed code. Its his passion juak. Kepada yang suka cabaran dalam cipta embed code ni, klik la facebook nya taiko ku ni. Mana tau dia mo ajar kamurang. Hehehe.. Ok kan taiko? Hahahahahaha..


Tapi, itu la..lau Gratisan Musik tau aku tukar lagu guna embed code dorang..siap lah. !!! huhu.. diam-diam kamurang aa... Shhhhhhhhh...



3 comments:

  1. bah, selamat la... semoga bbahagia...:D

    ReplyDelete
  2. Ada butang stop ka?
    Sebab bagus klu auto play ni ad butang stop juga manatau org xmau dgr tu lagu, trus dia tutup plak ni blog.

    ReplyDelete
  3. Zurina - thanks
    Cinoi - iya kan... hmmm.. malangnya ndak da oo... mmm.. akan di fikirkan alternatifnya... huhuhuhu... tq a..

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..