DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 19, 2012

Panas memanjang plus busy memanjang !

komo esta?

it's freaking hot.
it's been two days now.
why is it so hot?
hot.....

itu jak la yang aku fikir berapa hari ni.. haishhh..
hujan nya kejap jak. tapi panasnya.. Masya Allah..
ini panas yang seyes.
lama dah aku idup di dunia ni. tapi, ini kali lah yang terpanas pernah dicatatkan oleh badan aku.
hahahaha..

see... nothing to say thou.. :)

i'm wasting my weekend (and most of my nights lol.. ) watching "How I Met Your Mother" through movie2k. siok.. laju jugak. nda da sangkut-sangkut. aktiviti banyak habis ke sini jak la sebab encek beruang tu busy memanjang. terpaksalah layan diri sendiri. kadang dua hari baru dia call. dekat seminggu baru video skype.. haishh.. sms pun jarang.. ntah ke mana la kami ni kan? hahahaha.. wat eva la bilang. pernah aku bosan tahap gaban sampai block number dia. dekat 3 hari jugak lah block. then baru dia call bertubi-tubi. lain pulak rasa hati sebab tiba-tiba block dia. then, unblock. terpaksalah sambut jugak call dia..

suddenly,

"nazzzzzzzzzzzzz.....................napa ndak sambut cal ? janganlah macam ni. kalau marah pun, jangan lah nda sambut call.. nazzzzzzzzzzz.. please.. jangan buat macam ni lagi. sayang, keja ka ni? napa diam sayang? sayang mo cakap apa? cakap lah ady dengar.. tapi aku diam jak. then, dia cakap lagi.. jangan sayang marah ba.. ady sibuk ni keja terus nda berenti. mo pengsan suda ni. apa boleh buat, banyak acara sekarang di tawau. ady busy.. aku diam lagi.. then, dia cakap.. ok sayang keja la dulu. nanti ady cal ya.. ingat, sambut call tu jangan di letak.. ok sayang.. jaga diri.."

mamat ni haishhh.. dia tak sedar aku block number dia bukan sebab aku tak sambut cal dia. hahahaha..

layan jak la.. oh ya.. ady tu bukan nama sebenar. how i wish nama dia ady.. sweet kan nama tu? buweeekk..

persoalan: carry on je la kan? dah dia yang nak langgar aku pakai vigonya kalau aku cari lelaki lain. hish !!!


No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..