DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 21, 2012

Rezeki Bulan Mei

Hai darl,

Mula lagi kerja part time yang sangat lah part time ni.
Aku sebenarnya tak mo dah buat sebab bukan aku pandai pun.
Plus, aku malas dah nak perah-perah otak.
Tapi, orang cakap "rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari."

Okeh. Aku buat. Kali ni pantas. Insya Allah.
Nanti aku hapdet lagi. Berapa ratus tugasan kena buat kali ni.
Setakat ni baru 3 horang submit.

Mudahan kali ni mudah saja jalannya ya ! Amin..

Oh ya Kaamatan. Aku nak balik. Kawan aku dah deliver baby kembar lelaki. Tapi cian. Budak tu masih berusia 8 bulan. :( But so far, dua-dua okay. Yang satu kurang berat. Yang satu jantung degup laju pulak. :( 
Like my officemate cakap, yang kurang berat tu suppose adalah yang tua. "Menurut kajian" katanya.

Kah kah kah. Okay. Di layan kau Eva Mendes. Aku pun tak tau sebenarnya kebenaran "kajian" itu. Hehe Malas nak google. Banyak keja. 

Ok bai.

I tinggalkan my darl dengan video yang sangat lucu bagi aku. Sedap tau sora encek Beruang tu.
Tak percaya?? Dengar sendiri... =,=

kah kah kah kah..
ps: I miss someone. I wish ___________ !!!


2 comments:

  1. oitt....;)

    makin bz kau kawan?
    usaha sungguh2!

    wish u luck!

    -kawanan-

    ReplyDelete
  2. makin ?

    endak la.. ni baru bermula kebijihan..

    hahaha...

    tq22.. (ntah sama sapa aku cakap ni..hehehe..)

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..