DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 18, 2012

Demam yang panjang

Hai sayang,

Lepas jak kejadian sedih tu, asal malam jak mesti aku demam. :'( What happen to me ? Sadis sangat kah kejadian sedih tu ? Otak aku cakap, it's nothing it will pass macam juga cerita-cerita sedih sebelum ini. Time will heal. Tapi, deep inside my tiny heart, it hurt much more than all hurts that i've been into. :'( Mungkin tu la antara sebab demam ku panjang dan hanya malam ja menyerang..

Panas ok. Kalau diukur tahap panas demam ku ni mungkin 38 darjah celcius. Malas dah makan ubat. What for ? Ndak juga kebah. Apa ubat yang mujarab ya ?

Ok bai.

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..