DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 23, 2012

How To Get Hot Seat Without Even Paying For The Hot Seat !


Entri ni sambungan entri Model Landskap :)

Seyesly, masa model ni dah siap. Aku mula pening macamana nak angkut benda ni naik plane. Besaq juga la 60cm x 45cm. Saiz memang ngam-ngam satu seat ni. Kalau nak cabut pokok-pokok dia tak mungkin la. Kang longgar pulak. Jadi, aku angkut ja macam tu pegi airport. Sampai airport, abang aku tanya awek-awek kapal kat kaunter. Macamana nak bawa model ni? Kena hand carry ka? Awek tu cakap, ya encik ni hand carry. Matilaaaaaa.. tecabut la pokok-pokok cute tu. Aku tak puas ati. Pegi cari boss dia. Hehehe.. Luckily, ada manager duduk-duduk dekat kaunter.

Manager tu pun cakap sama jugak, kena letak dalam kotak. Adedede. Aku cakap la, tak boleh encik benda ni dah ada orang yang tunggu di airport Tawau. Ntah malaikat mana yang suntik hati manager tu. Terus manager tu bagi solution yang hebat macam ni.

1) Kamu semua masuk dulu dalam plane sebelum orang lain masuk.
2) Ambil seat belakang sekali sebab plane ni tak penuh.
3) Kami hahahahaha and say thank you banyak-banyak jak la sama tu manager. :)

Macam tu la kami dapat hot seat airasia. Jadi artis jalan dulu tanpa bayar apa-apapun untuk dapatkan hot seat tu. Hihihihii..

Sekian dan terima kasih.


Penat ok...

Dia amek dua seat satu kali ;p

3 comments:

  1. baru aku perasan... gazebo model ni sama tinggi bumbungnya dgn pokok. hihi

    brp laa markah kakak tu dpt yaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oho. teda ku tnya psl markah dia. tp, ok la kot sbb masi continue jg c kakak tu. ngeeeeeeee.

      Delete
    2. uina jow.. nda mampu uda ku mo kes ngam2 tinggi ka apa ka. ndak larat. penat aku tu. lau masa dia pjg, kim salam la jelek ya. hihihi.

      Delete

Nak komen? Sila layan diri..