DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 10, 2010

The Award~~~ Thnx...

Hi suma... Since hari ni aku off (because of the banjir lorrr) aku jalankan perasmian Majlis Penghargaan buat Blog Aku Sebagai "Beautiful Blog".. Actully, dah lama dapat award ni, tapi masa tu aku busy sangat-sangat + sakit sikit.. Huhuhu..
Credit to my beloved pals cik 







sebab memberi pengiktirafan kepada belog haku yang memang sedia maklum semangkit (dalam erti kata yg senang dipahami, CHANTEK hehehehe... Walaupun, actually dah lama belog ni aku cipta. 
Sebelum saya memberikan penganugerahan kepada belog yang lain-lain, saya nak ucap jutaan terima kasih buat mamak aku yang sangat sabar dengan kerenah aku. Dia adalah seorang yang berjiwa retro. Hehehe..


Untuk meneruskan pengnugerahan ini, aku ingin memberikan anugerah belog chantek ni kepada follower aku yang setia at the same time, mengekalkan belog chantek mereka. Tahniah kepada :





belog ikan-ikan siakap 



Belog korang pun chantek jugak..hehehe.. tak pakse korang ambek...ok..
~~~~The end~~~~

2 comments:

  1. ahkak suker...keh3..cik abby tu..aza kan...(perasan bangat gue~)

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..