DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 2, 2010

Saka mende nyer nihh??

 
 
haku tak tau ler apa ka benda nya nih...layan jerrrr...
 
 Big Eyes Crab emoticon
 
Syarat-syarat penerimaan saka:

1. Thank & link the person that gave you the cow

Terima kasih buat abcmilo sebab turunkan saka ni kepada haku. Ntah apa benda bai nih..hihihihi..


2. Bagi balik wasiat saka ni kat 7 bloggers yg paling active (hemmm..haku bagi 4 je la yer....tak cukup korum lorrr... :(
Kepada kalian yang tersenarai, terimalah seadanya:
 
-


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.
Yup, dah ping dorang...

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

  • makan keropok
  • picit-picit jeragat...!!
  • senaman - kecik kan paha !!! lagiii..ahahhaha


5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan:

  • mee mamak
  • kerepek ubi mamak ira
  • kuek lekor mamak haku buat sendiri


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK


273


7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

dia switch dgn drebar haku dulu..drebar haku dlu off day so dia sent budak nakal tu hantar aku p keja that day...auuuu...

2 comments:

  1. no 7 tu......betul ker x weihhh???? ;)

    ReplyDelete
  2. betuilaaa...thats how we met....sgt klasik..hehehe...

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..