DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 22, 2010

Matahari pergi jua..




Cuaca sekarang pelik-pelik kan? Kejap terik macam nak hangus, kejap hujan bagai nak roboh atap. Apa la nak jadi dengan Bumi ni... Seingat aku, last two months, ada ramalan yang kononnya bulan Mei akan terik hingga akan menghauskan semula tanah-tanih..rumput-rumpai, dedaunan... Hmmm..agaknya ramalannya ngak menjadi kan? Sebabnya, asal petang jak, kompom-kompom hujan lebat siap guntur lagik.

Onion Head emoticon

Sebenarnya, aku nak post gambar menarik diatas tu jak. Ntah kenapa aku melalut nih?? Bosan kali ya? Cian2... begitu lah hidup orang bujang yang ndak ramai kawan dan sodara. Huhuhu...

Actually, gambar diatas diambil kemarin petang. Lewat di UMS, terlihat plak akan keindahan alam ciptaan Allah. Subhanaullah.. Allahuakbar. Cantik kan pemandangan nya? Matahari tu, sejemput jak dilihat sebab awan tebal sangat. Lagi pun, hampir senja mestilah matahari akan pergi...

Ok..enjoy our weekend....

p/s: tak sabar rasanya Cik Putih keluar, ble aku balik Tawau tercinta.. huhuhu..

3 comments:

  1. waduh~singgah2 KF dong~bisa jgk kita beramas mesra..hihihi...kita ni kan kwn tp x pnh jmp..hihihi...

    ReplyDelete
  2. lorrr...ya iya kan? ngak pernah ketemuan nih...aza d KF kew??

    ReplyDelete
  3. yea...aza tgal d KF...nti g jln2 cni k...g minum2..hik3~

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..