DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 11, 2011

Pandang Ke Depan

Hye sayang,

(+_+)
pandang biar ke depan. hengat senang ka? hihihi.. kadang pandang belakang pun best tau. tengok di mana kau berada pada saat itu masa itu tahun itu. Apa kah aku melalut ni? Hehehe..

Tiada aktiviti jugak hari ni, jadi full time nanny untuk Alya ja. My mom and dad pegi Kota Marudu hantar atok berubat. Entah sakit apa atok aku tu. Lama tak ke Beaufort. Haisshhh malas la nak ke sana. Takut terserempak someone. :D. Hopefully atok sihat lah pas ni. Tapi ya la kan orang tua. Sakitnya macam-macam.

Hari ni aku memandang ke belakang. Entri-entri yang lalu ku baca satu-satu.. Sampai ada satu aku post ke fb. Macam best entri tu. Hihihihi.. Tu la pasal kan. Kadang-kadang kita kena tengok belakang jugak. Just to remind our self apa yang pernah berlaku dulu..

Chuuuppppp...

Right now kan.. encek Madi sedang melamar. Haissshhh..

klau madi nak malamar naz, naz nak ke?

hehe awalnya..nti madi nyesal
hehe

nyesal....knapa pla?

ya la..madi blum jmpa lg
nti rupanya naz ni lain dr yg madi kenal
hihihi

naz yg madi plih...jdi kena trima s'andainya....
cantik ka....x cantik ka....mdi x ksah...yg pting baek...



wahhh...punya maen seyes aku.. never look back huh ! i guess so la jugak.. shhhhhhhhhh...

ok bai.. 


4 comments:

  1. wow....thnx for that compliment.. honestly? am i that cute? miahahahaha..

    ReplyDelete
  2. hahahahahahahahahahahahahaha...hahahaahahahahahahahahahahah...hahahahahahahahahahahhahahah

    ok.xkelakar..lalalalalalala

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..