DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, April 24, 2010

Datuk Siti Nurhaliza bercuti di Mabul?

Salam readers ... Pa kabar? Little Girls emoticon
Ha..hari ni nak cerite pasal mms yg i terima dari uncle i d Mabul, Semporna.
Dapat jak mmc ni, dah tekejut..Ha? Begambar dengan Datuk Siti Nurhaliza??
Onion Head emoticon 
Apasal ni? So..aku pun p la sms uncle aku tu. Apa pasal plak ada Siti di Mabul? Ka u two ada affair? Berita gempak ni tau...Hehehehehe..Aku bagitau makcik aku tu baru taw... Cute Rabbit emoticon 
Rupa-rupanya Siti and husband dia Datuk K bercuti di Mabul. Konon  nak p tengok Lepa-lepa di Semporna.
Uncle aku tambah lagi. Dia cakap, cara Datuk Siti datang (pakai feri la kan?) kalahkan Menteri lah.. Waktu naik feri tu, memang dah escort oleh dua kapal askar oooo..  Sampai jak di jeti, komander yang sambut okay...Jangan jeles..Uncle aku cakap, Menteri yang datang baru-baru pun tak di escort begitu tau.. Wah... hebat lah Datuk Siti.
Little Girls emoticon
Little Girls emoticonCerita lagi siok ni bukan apa. Ni heran jugak tengok gambar dia tak betudung kan? Pun aku tanya lah uncle aku waktu sampai Datuk Siti pakai selendang ke? (macam yang dia selalu pakai tu lah) Uncle aku cakap, tak lah..memang tak pakai pun.... Laaaa.....



Aku bukan apa. Ni heran jugak la tengok cara Datuk Siti pakai tudung ka selendang? Hihihi.. macam Sister-sister di Gereja kan? Hehehehehe.. Tak caya? aku bagi contoh gambar ok..KOrang cek la betul ka tak... Daaa..


No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..