DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 26, 2010

Silklite massager

Hi readers. Kali ni nak cerita sikit pasal satu mesin kecik lagi comel. Compatible sangat tau. Tak guna cable karan tau. Cuma guna bateri AA dua jak. Mesin comel ni sebenarnya adalah untuk urut-urut badan. Tapi paling best mesin ni boleh jugak digunakan sebagai alat untuk memecahkan lemak di badan terutama bagi pinggul yang sangat berlemak berlebihan tu tau.

Macam mana aku tau pasal mesin ni? Hemm..at first, uncle aku dari Tawau bawa sini konon nak bagi kami try. Kata dia sangat bagus untuk release otot yang stress. Aku try sekali jak. Letak di tangan kanan aku. Ya ampun..petama tu memang geli sangat-sangat. Aku ketawa berdekah-dekah tau.. Sebabnya? Bila mesin tu dah letak di tangan aku dan dihidupkan, aku terasa aliran elektrik mengalir disegenap otot tangan kanan aku. Geli beb.. Aku cuba 30 saat jak. Sebab geli sangat. Tapi, bila dah off kan, rasa lega sikit plak tangan aku tau. 


Mesti korang terpikir-pikir bagaimana kah rupa sebenar mesin tu kan? Hehehe.

Sebenarnya, uncle aku cuma bagi pakai dua hari jak la.. Pastu, dia dah bawa balik ke Tawau. So, sekarang ni aku pun tengah servay-servay di mana ada jual mesin ni. Ehehehe.

Kalau aku ada jumpa, aku update untuk korang yer..Buat masa ni, korang tengok dulu la gambar yang aku dapt dari internet ni. Hehehe.. 



7 comments:

  1. i have already got it...
    quite good...
    offer price for this week jus 29.90

    ReplyDelete
  2. wow..where you bought? may i know..? tq...

    ReplyDelete
  3. saya baru je dapat barang tu hari ni..harga dia rm 29.90

    ReplyDelete
  4. http://www.google.com.my/url?url=http://afhwenterprise.blogspot.com/2012/03/silklite-slimming-massager.html&rct=j&sa=U&ei=VrnBUJKhCsfJrAfwoIGwCw&ved=0CB0QFjAA&q=silklite&usg=AFQjCNFExy830Lsj7EPDH0XYuYd1g8mzmA

    ReplyDelete
  5. whoever interested on this product can let me know..i can get you the stocks and exchange 1-1 if not working..kindly email me for more details. nskt66@gmail.com
    sesiapa nak jadi ejen untuk product ni blh email i jg. no upfront. pay when u get the stock

    ReplyDelete
  6. sesiapa yang mahukan produt ni boleh sms saya dia talian 0143054858

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..