DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 26, 2011

Deepavali Vanekem

Dear luv,

Quick post for today :) Neway..happy deepavali pada yang menyambutnya.. Yang tak sambut mesti happy sebab dapat cuti sehari.. hihihihi..

Today is public holiday. At first decided to finish 2-3 of my work but suddenly my bro want us to have picnic. Where else kan? If not Tanjung Aru Second Beach. Hmmm... kul 12.30pm baru start prepare food. So, kali ni tak banyak bawa mamam. Suma goreng2 ja. Maybe this Sunday baru pegi Pulau Mamutik huhuhu.. O ya.. it's raining bila sampai sana. So, gambar tak seberapa nya ada. Just after dah abis mandi2 baru hujan berenti. Cian alya aku gasak jugak mandi time hujan.. Mudahan dia tak sakit.

Di bawah gambar yang sempat aku, kawan abang aku (Boy yg gundut) and kazen aku ambil. Enjoy.

P/S : Hmmm.. Encik Ali (bukan nama sebenar) sori gambar makannya ndak ada. Tapi, tadi ada ikan goreng and udang goreng :)






 Ni...alya main air laut time hujan.. huhuhuhu.

 Alya sangat berani. Dia hantam jak air laut tu.. Hmm.. Alya2..

 Haaa...ni tengah piki2..sempat tak siap keja aku ni??

Happy sokmo aku nak balik dah...hehehe...


2 comments:

  1. weiiiiii nice view laa nazha

    i missed that moment~

    huhu

    -u know me-

    ReplyDelete
  2. hmmm...calling me by "nazha"
    saying that missed the moment = been there with me.. hmmm.. still thinking ooo.. O_O

    ReplyDelete

Nak komen? Sila layan diri..