DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, January 28, 2012

I Wish I Have Someone

Hai sayang,

Plan konon hari ni nak tukar rim sebab yang sekarang sangatlah besar dan berat. Plus mukan aku punya. Bangun awal kemas uma konon nak kuar awal. Bila dah time nak kuar (konon).. Haisshh.. tiada kawan. Tak kan la aku yang zero knowledge ni nak kuar sorang-sorang cari kedai tayar cari kedai alignment.??

Huhuhuhuhu.. Tuhan sedihnya. Adik aku keja la pulak. Abang aku? Membongkang jak keja. :'(
Seyes sedih ok. Masa ni lah betul-betul aku rasa memang hidup aku ni lonely yang amat. Eventhough, a good friend of mine keep saying positive thinking, positive thinking, positive thinking, positive thinking...

Aku positive thinking la ni. Tak kuar pun idea camna nak atur tayar ni. Uwaaaa... Tuhan, munculkan lah seseorang dalam hidup aku yang boleh jadi kawan ku dunia akhirat yang betul-betul boleh di lihat jasadnya di depan mata. Yang boleh ku bawa becakap, bebual tentang apa saja, yang boleh diajak berjalan untuk mencari keperluan, untuk membereskan urusan.. I need one.. Please.. Dan dia, aku harap bukan sekadar hadir di alam maya..

Sodih ok.. sob sob sob...

besaq kan?

Ok bai.


No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..