DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 22, 2012

Laki Orang Yang Gatal Nak Mampos

Hai.

Berdasarkan tajuk, saya nak minta maaf la awal-awal. Sebab entri ni khas untuk pemunya number phone +60123513406. Sebab saya nak keluarkan entri lawak antarabangsa ni sebab saya dah bosan dengan lelaki hidung belang macam pemunya handphone ni.

Seyes, masa chat di fb dulu-dulu, saya tak tahu dia dah kawin. Cakap awal-awal dia bujang. Saya tak lah nak sangat dengan dia. Saya ni kan chatters. Suka chat dengan orang yang boleh buat lawak. Make me lough. Tapi, yang ni seyes sebab kedua saya layan chat di facebook sebab kami sama bangsa which is Suluk. So, saya percaya la konon yang sama bangsa takkan jahat punya. Macam saya. :)

Kami chat dah lama dulu sampai saya lupa siapa ka yang tiba-tiba mesej saya. (Ini membuatkan saya ingin menukar number.... sangat !!! Tapi, masih dalam pertimbangan.)

Malas nak cakap banyak. Below gambar skrin capture direct dari handphone saya.

p/s: Jangan main-main dengan saya. Dengan number pon ko sekali kuar. Apa ko rasa? Oren? Hahaha..






(Mesej dibawah sekali terpaksa dibuang sebab sangat-sangat kasar bahasanya..)

Jadey? Saya ni jahat ka? Sapa yang jahat ni? 
Buat pedoman semua lelaki diluar sana, ada bini tu, sayang-sayanglah. Penat tau diusha dulu-dulu. Lau bosan (saya pun ndak paham, apa yang boleh dibosankan sebab saya belum kawin. But, seyesly make love not sex ok.. Kalau kurang ilmu tu, sila-sila tambah ilmu di dada. Jangan segan untuk communicate with your soul mate. Harsh say, jangan cari perempuan lain untuk hilangkan gian ndak sedap dengan bini sendiri !)

Nota lain. Jantan begini memang bikin dunia yang aman ni boleh porak peranda. Dan jantan ni bagi saya adalah yang paling tiada akhlak la. I mean no harm to anybody kecuali pemunya number ni. Sebab dia bikin wa panasssssssssssssssss....

Daaa...and Gongxi Fa Chai Wan She Ru Ye..

2 comments:

  1. sdg merasa ini.sakitnya..da berbulan2.cme crita agak lain skit..mcm mana kamu tekad move on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah la ya. Sya tak suka pon dgn lelaki dlm cerita ni. So, sya tak hirau sgt. Cuma tu la lelaki yg dah ada bini ni tp lagak mcm sial yg bikin isteri meka merana. Hmm.. Buat apa nak susahkan hati kalau dah laki buat perangai kan? Jaga dan manjakan diri jauh lgi baik. Biar laki tu telan liur tgk bini dah lawa balik. Hehehe...

      Delete

Nak komen? Sila layan diri..