DIIKLANKAN OLEH

KAWAN-KAWAN

I'M A NUFFNANGER !

OUR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY NAZRIN

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 8, 2012

website.informer.com (blogspot saya expires?)

Salam cinta,

Tadi aku sangat lah bosan. Jadi aku google nama ID ku yang sejak sekian lama aku guna which is - nazaku - .
Banyak jugak akaun aku letak ID nazaku. Hehehe.. Then, aku terjumpa link ni.

http://website.informer.com/nazaku.blogspot.com

Expires : 2012-07-31

Uwaaaaaaaaaaaaaaaa...
betulka blog aku nak expire nih??
Kamu cek la jugak. Betul ka ndak ni..
Seram ok. Dah lama aku jaga belai mucuk ku ni tau.
Lau dah tak boleh guna, aku nak guna apa?

Janganlah bah ambil satu-satunya kawan ku ni. 
Kawan ku yang paling setia.
Aku marah, aku gembira, aku sedih, aku bingung, aku bimbang..
suma aku bagitau dia.
Dia diam-diam jak. Best.
Aku sayang dia nih.

Tolong jangan rampas satu-satunya kawan yang aku ada nih... !!!

Luv,
Orang yang paling sayang aku.


No comments:

Post a Comment

Nak komen? Sila layan diri..